Acticoa

Gezond en een unieke smaakbeleving


Mooi glanzende parels vervaardigd uit 100% ActicoaTM chocolade.

ActicoaTM chocoladeparels verstrekken al de natuurlijke voordelen

van de cacaoboon zonder toegevoegde extracten.

ACTICOATM

Chocolade parels

Vaststelling in cacao...


Recente studies hebben aangetoond dat in de cacaoboon een aanzienlijk groter volume flavanolen aanwezig is dan in rode wijn, groene thee en druiven.


Flavanolen, het actieve bestanddeel van chocolade.


Polyfenolen van de categorie ‘flavanolen’ zijn in cacaobonen overvloedig aanwezig. Het zijn sterke antioxidanten die de lichaamscellen beschermen tegen de invloeden van vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de versnelling van het verouderingsproces en de aftakeling van bepaalde lichaamsfuncties zoals het zicht en het centraal zenuwstelsel.

Onderzoek heeft aangetoond dat flavanolen een positieve invloed hebben op de gezondheid.


Er is een acuut effect gedurende 6 à 8 uur na inname, met een piek na 2 uur. Chocolade flavanolen ondersteunen een gezonde bloedcirculatie, spelen een belangrijke rol in het cardiovasculair systeem en ondersteunen de afgifte van voedingstoffen naar de spieren.


Onderzoek heeft uitgewezen dat 10 gram donkere ActicoaTM chocoladeparels per dag een positief effect hebben op uw gezondheid. Dient te worden geconsumeerd in een gevarieerde en evenwichtige voeding, als onderdeel van een gezonde levensstijl.EU goedgekeurde gezondheidsclaim:

Flavanolen uit cacao helpen de elasticiteit van de bloedvaten te bewaren, wat bijdraagt aan een normale bloedcirculatie.