Geheim recept

Passion for chocolate

Ons geheim is gebaseerd op één essentiëel punt : passie.

Natuurlijk spelen ook andere factoren een belangrijke rol, maar de pure passie voor chocolade is doorslaggevend : je kan het zien, ruiken en proeven…

 

Karel Peeters, die Chantelly begin jaren '80 oprichtte, twijfelde nooit aan zijn ambitie om één van de beste chocolademakers in België te worden.

Hij voltooide zijn opleiding aan de vermaarde Antwerpse Chocolade Academie PIVA en vestigde zich te Baasrode (nabij Dendermonde), op een boogscheut van 's werelds grootste chocoladefabriek. Hij geloofde sterk in een unieke samenwerking, waarbij de reus Goliath David een handje zou toesteken. En … hij kreeg gelijk : met de medewerking van Callebauts onderzoekers zocht hij naar nieuwe samenstellingen, experimenteerde hij en verbeterde de smaak … tot de chocolade perfect was.

Bij Chantelly worden geen toegevingen gedaan aan het kwaliteitsniveau.

Chantelly maakt enkel gebruik van de beste ingrediënten en alles wordt op ambachtelijke wijze verwerkt.

 

Het Chantelly-team en Karel Peeters zijn fier dat ze tot op heden alle verzoeken, hoe excentriek ook, moeiteloos konden inwilligen, enkel en alleen omdat professionalisme, flexibiliteit en creativiteit deel uitmaken van hun handelsmerk.

De smaak van Chantelly is het bewijs van deskundigheid … en je hebt geen nood aan een professionele jury om dit te (h)erkennen.