Geheim recept

Agenda

Speciale openingsuren Eindejaar:

Vanaf maandag 18/12 tot en met

vrijdag 22/12 van 9u tot 18u

Zaterdag 23/12 van 9u tot 16u

Zondag 24/12 van 9u tot 16u

 

Vanaf dinsdag 26/12 tot en met

vrijdag 29/12 van 9u tot 18u

Zaterdag 30/12 van 9u tot 16u

Zondag 31/12 van 9u tot 16u

 

U kan nu ons assortiment bewonderen in onze Factory Shop te Baasrode of hier

 

Tijdens deze speciale openingsdagen zijn er ook extra kortingen!!

Passion for chocolate

Ons geheim is gebaseerd op één essentiëel punt : passie.

Natuurlijk spelen ook andere factoren een belangrijke rol, maar de pure passie voor chocolade is doorslaggevend : je kan het zien, ruiken en proeven…

 

Karel Peeters, die Chantelly begin jaren '80 oprichtte, twijfelde nooit aan zijn ambitie om één van de beste chocolademakers in België te worden.

Hij voltooide zijn opleiding aan de vermaarde Antwerpse Chocolade Academie PIVA en vestigde zich te Baasrode (nabij Dendermonde), op een boogscheut van 's werelds grootste chocoladefabriek. Hij geloofde sterk in een unieke samenwerking, waarbij de reus Goliath David een handje zou toesteken. En … hij kreeg gelijk : met de medewerking van Callebauts onderzoekers zocht hij naar nieuwe samenstellingen, experimenteerde hij en verbeterde de smaak … tot de chocolade perfect was.

Bij Chantelly worden geen toegevingen gedaan aan het kwaliteitsniveau.

Chantelly maakt enkel gebruik van de beste ingrediënten en alles wordt op ambachtelijke wijze verwerkt.

 

Het Chantelly-team en Karel Peeters zijn fier dat ze tot op heden alle verzoeken, hoe excentriek ook, moeiteloos konden inwilligen, enkel en alleen omdat professionalisme, flexibiliteit en creativiteit deel uitmaken van hun handelsmerk.

De smaak van Chantelly is het bewijs van deskundigheid … en je hebt geen nood aan een professionele jury om dit te (h)erkennen.